restaurant Malling og Schmidt, koto borde fra møbelsnedkeri Kjeldtoft i mahogni

 

Koto borde i mahogni  

Bordene stilles kun op én gang om måneden, og tages ned igen efter brug.  Derfor er de lavet som knock-down, med kilebeslag, og jeg har foræret tjenerne en hvid gummihammer, så de kan adskille og montere bordene meget let.

Det indebærer også et lidt ændret design, med sarge for stabilitet. Pladerne ligger løst på stellet, og spænder ikke tæt mellem benene, da træ skal kunne bevæge sig i bredden.

Villa Supreme

Den første lørdag i hver måned stiller restauranten om til super gourmet event, med max. 14 gæster, som sidder i hestesko omkring Thorsten Schmidt, og får èn på opleveren i chefkokkens univers, hvor råvarerne bestemmer menuen, og serveringen er en overraskelse.

Vores gamle kopidrejebænk har været i sving med at lave ruller til servering af rå fisk.         herunder

Det er meget inspirerende at arbejde med en ildsjæl som Thorsten.

Hans tilgang smitter af, så vi selv får fundet lege-elementet frem igen, mht. at forsøge nye metoder, og løse nogle af de ting som ellers ikke har kunnet lade sig gøre med træ.